Ga laserscherp te werk in je bereik

Wat is Google Ads?

Google is waar we heen gaan om antwoorden te vinden op onze vragen. Dit maakt het een uitstekend medium om als bedrijf in te spelen op de aanwezigheid en motivatie van de zoeker. Met Google Ads zetten we een advertentie boven in de zoekresultaten wanneer een zoekopdracht aan de criteria van een geschikte klant voldoet. Deze criteria omvatten onderandere: zoekwoord, locatie, leeftijd, geslacht, toestel. We kunnen dus heel specifiek gaan in de doelgroep, en enkel verschijnen wanneer een persoon gekwalificeerd is.

Iemand die iets zoekt op Google, is zich bewust van een probleem. Deze persoon heeft nood aan iets en is proactief op zoek gegaan naar een oplossing. Met onze relevante advertenties bereiken we precies de mensen die op zoek zijn naar wat jij aanbiedt. Kan je je een meer geschikt prospect voorstellen? Bovendien betaal je pas wanneer iemand daadwerkelijk klikt op de advertentie.

Vooraleer we aan de slag gaan met Google Ads maken we een grondige analyse van je website. Deze moet geoptimaliseerd zijn voor de doelen die je wilt behalen. Scoort de website te laag op de analyse? Niet getreurd, we knappen deze graag voor je op of maken een compleet nieuwe. Ontdek hier meer over websites.

Verzeker je aanwezigheid

Haal potentiële klanten binnen

Verhoog het aantal conversies

Relevantie

We leven voor relevantie. Dit komt dan ook terug in de campagnes die we opstellen.
Door slimme differentiatie binnen je doelgroepen, bereiken we specifiek de personen die voor jou het beste resultaat opleveren.

Transparant

Alle resultaten worden bewaard als data, en deze wordt klaar en duidelijk met jou gedeeld.
Je hebt steeds een duidelijk overzicht van de zaken. Zo zijn er geen verrassingen, en blijven we allemaal vrienden.

Snel resultaat

In tegenstelling tot SEO, wat zeer lang duurt, zijn Google Ads snel opgezet en gaan ze dezelfde dag nog live. Dit geeft de mogelijkheid om gebruik te maken van korte termijn acties en zorgt ervoor dat we campagnes snel bij kunnen sturen.

Resultaatgericht

Natuurlijk is het de bedoeling dat de campagnes iets opbrengen. We beginnen steeds met een duidelijk doel, en bouwen hier een campagne rond. Door sterke focus en nauwe opvolging, wordt resultaat gegarandeerd.

Wil jij scoren met Google? Goed idee.
Vertel ons in welke sector je je bevindt, alsook de doelstellingen waar je naar streeft, en we gaan aan de slag met jouw project.

"Paid search conversion rates are up to 2x higher than organic traffic."

Creative Marketing