Bereik de mensen die er echt toe doen

Waarom social media?

Wanneer je vroeger iets met andere mensen wilde delen, ging je op de markt de longen uit je lijf schreeuwen. Nu kan dat simpelweg op social media. Mensen brengen er elke dag een aanzienlijk deel van hun tijd door, wat het het perfecte medium maakt om jouw boodschap te delen of product te promoten.  

We gebruiken het advertentieplatform Facebook en Instagram. Het is zeer geschikt om op te adverteren omdat de aandacht van de mensen er al is, en je kan kiezen welke mensen je wilt bereiken door middel van segmentering. De criteria bevatten onder andere: interesses, online gedrag, locatie, leeftijd, geslacht, toestel, en nog veel meer. Hiermee kunnen we zeer specifiek segmenteren binnen de doelgroepen, en enkel verschijnen wanneer een persoon gekwalificeerd is.

Met het gigantisch bereik en relatief lage kosten kunnen we met social media aan de slag om jouw doelen te behalen. Je longen zullen je dankbaar zijn.

Vooraleer we aan de slag gaan met social media marketing, maken we een grondige analyse van je website. Deze moet geoptimaliseerd zijn voor de doelen die je wilt behalen. Scoort de website te laag op de analyse? Niet getreurd, we knappen deze graag voor je op of maken een compleet nieuwe. Ontdek hier meer over websites.

Bereik de juiste mensen

Verrassend
voordelig

Werf loyale
klanten

Gigantisch bereik

Zowat heel de wereld is actief op social media. Er zijn meer mensen met een Facebook account dan met een tandenborstel.
Met social bereiken we iedereen die aansluit bij jouw doelgroep.

Hoge ROI

De return on investment die je van social media kan verwachten staat mijlenver boven die van de standaard offline marketing. De lagere kost per resultaat, specifieke targeting en gedetailleerde analyse maximaliseren de return.

Naamsbekendheid

Social media is de beste manier om aan naamsbekendheid te winnen.
De combinatie van het bereik en de mogelijkheden is, mits de juiste aanpak, van enorme waarde voor bedrijven binnen elke sector.

Conversaties

Een van de grootste voordelen van social media is de interactie die het mogelijk maakt.
Je kan gesprekken aangaan met je community, en grootschalig marktonderzoek doen door hun mening te vragen en verschillende dingen te testen.

Wil jij je merk boosten op social media? Goed idee. Vertel ons in welke sector je je bevindt, alsook de doelstellingen waar je naar streeft, en we gaan aan de slag met jouw project.

"The best marketing doesn't feel like marketing."