Krijg toegang tot een enorm bereik

Wat is Display Advertising?

Heb je tijdens het bezoeken van je favoriete websites wel eens visuele advertenties gezien? De kans is zeer groot van wel. Wist je dat jij je dit ook kan voor jouw merk? Inderdaad, jouw merk kan verschijnen op de meest bezochte websites die je je kan voorstellen en kan gezien worden door miljoenen mensen over de hele wereld. Is dit iets te breed voor je? Gelukkig kunnen we zeer specifiek zijn in de geografische locaties, alsook de precieze websites waar de advertenties getoond worden. We kunnen zelfs binnen een specifieke locatie, op een specifieke site iemand bereiken die geïnteresseerd is aan wat jouw bedrijf aanbiedt. Dat is Display Advertising.

Door middel van visuele banners, die je zelf aanlevert of door ons laat maken, verschijn je met jouw merk voor het grote publiek. In eerste instantie is Display optimaal voor branding en retargeting. Bij branding vertoon je een banner met je logo en een herkenbare huisstijl binnen een doelgroep waar je jezelf bekend wilt maken. Hiernaast kan je ook kiezen om mensen te bereiken die je website reeds bezocht hebben, zodat je in de gedachten blijft. 

De toepassingen zijn, net zoals het bereik, eindeloos. Display Advertising heeft het bereik en de impact van TV- en billboard advertising, met betere targeting opties en voor een fractie van de kost. Dit maakt het een van de beste investeringen die je kan doen voor je merk. We hoorden reeds van klanten dat ze leads binnenhaalden die zeiden: “Jullie moeten echt wel goed zijn, ik zie jullie merk overal.”.

Blijf in de
gedachten

Werk met
schaalvoordelen

Verhoog je
perceptie

Branding

Jouw sterke aanwezigheid op de websites die je doelgroep bezoekt zorgen ervoor dat je merk gezien wordt en in de gedachten blijft bij de mensen die jij wilt bereiken. Dit creëert vertrouwen en bouwt een sterk merk voor de lange termijn.

Relevantie

Afhankelijk de segmentering die je wilt toepassen op het doelpubliek, kunnen we heel nauwkeurig te werk gaan en je merk op grote schaal vertonen aan mensen voor wie het het meest relevant is. Hoe relevanter je bent, hoe groter de kans op een conversie.

Perceptie

De grote web-aanwezigheid van je merk zorgt ervoor dat je ervaren wordt als een belangrijke speler. Het creëert vertrouwen en helpt mee om een ijzersterke reputatie op te bouwen. Jouw merk wordt gezien als een referentiepunt en een voorbeeld.

Bereik

Het bereik van Display is enorm. Alle grote nieuws- en media websites zijn aangesloten bij het netwerk, inclusief YouTube. Dit geeft jou volledige toegang tot de platformen van al deze reuzen die reeds een sterk merk hebben opgebouwd.

Ben jij overtuigd van het belang van een sterke branding strategie? Uitstekend.
Vertel ons iets meer over je bedrijf, en we gaan aan de slag met jouw project.

"There are unlimited opportunities for display advertising. We're in the process of massive change in the industry."