Geef een unieke identiteit aan je merk

Waarom een nieuwe website?

Je website doet dienst als uithangbord voor je bedrijf, en is de plek waar mensen heen gaan om meer informatie te winnen. Een mooie en functionele website zorgt ervoor dat jouw merk een sterke aanwezigheid heeft binnen de gemeenschappen die voor jou als bedrijf van belang zijn.

Het design en de functionaliteit van een website zijn cruciaal om gewenste resultaten te behalen. De site moet aangenaam zijn om door te nemen, functioneel zijn in navigatie en vooral geoptimaliseerd zijn voor smartphones en tablets.

Verschillende doelstellingen vereisen een verschillende aanpak. Een website en een webshop zijn 2 unieke wezens, en dat weten je bezoekers ook. We optimaliseren jouw website voor de resultaten die echt van belang zijn. 

Aanvullend op je nieuwe website helpen we je graag om deze in de kijker te zetten op de plaatsen en momenten waar het er echt toe doet. We bereiken als geen ander jouw doelgroep met gerichte marketing strategieën.

Verhoog je bereik

Ontvang je klanten

Verbreed je netwerk

WordPress

Meer dan 1 op 3 van alle websites berust op WordPress. Dat is geen toeval, het is zeer betrouwbaar en eenvoudig in onderhoud.
We maken uw website volledig volgens uw voorkeuren, of laten onze eigen verbeelding er op los.

Google-vriendelijk

Je wilt natuurlijk dat je website makkelijk gevonden wordt wanneer iemand er naar zoekt. Dat hangt af van hoe Google je site beoordeelt.
Wij zorgen ervoor dat je website geoptimaliseerd is voor Google, en dus scoort in de zoekresultaten.

Shopify

Shopify is het meest gebruikte e-commerce platform van de wereld. We zetten je webshop in enkele dagen op, inclusief alle betaalmogelijkheden die je klanten gewend zijn. Ook maken we je wegwijs in de achterkant van je webwinkel, zodat jij makkelijk de stock kan beheren.

Mobiel-responsief

Meer dan de helft van alle zoekopdrachten komt vandaag de dag via een mobiel apparaat. Steeds meer mensen gebruiken een smartphone of tablet.
We maken je site compatibel met zowel desktop als mobile, zodat de gebruikservaring vlekkeloos verloopt.

Lijkt een nieuwe website jou wel iets? Goed idee. 
Vertel ons waar je naar op zoek bent, en we gaan aan de slag met jouw project.

"A lousy website is like a flat tire. You can't go anywhere until you change it."