Google Ads

Lead generation

Meer kwalitatieve leads voor een lagere kost per lead

Haal Meer Uit je Bedrijf met Google Ads voor lead generation

Je bedrijf bevindt zich hoogstwaarschijnlijk in een competitieve markt, wat het genereren van leads van cruciaal belang maakt om te groeien als onderneming. Leadgeneratie helpt je niet alleen om potentiële klanten te identificeren, maar stelt je ook in staat om gerichte marketingstrategieën te ontwikkelen die resulteren in hogere conversieratio’s en een betere ROI. Met Google Ads voor lead generation transformeer je de manier waarop je bedrijf nieuwe klanten werft.

Hoe zetten we Google Ads hiervoor in?

Google Ads is een krachtige tool die gebruik maakt van het uitgebreide bereik van Google. Het stelt je in staat om producten en diensten te adverteren aan een gericht publiek dat actief op zoek is naar vergelijkbare oplossingen. Door specifiek die consumenten te targeten die het meest waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in jouw aanbod, maximaliseren we elke euro van je advertentiebudget.

Voordelen van Google Ads voor jouw bedrijf:

  • Gerichte reclame: Bereik de juiste mensen op het juiste moment. Google Ads geeft ons de mogelijkheid om advertenties te weergeven aan potentiële leads die specifieke zoekwoorden gebruiken gerelateerd aan uw producten of diensten. Ook linkt Google data over de gebruiker aan de zoekopdracht zodat we verschijnen op de plek en het moment waar de kans op een conversie het hoogste is.
  • Meetbare resultaten: Door het verkrijgen van gedetailleerde data kunnen we gemakkelijk de effectiviteit van de campagnes meten, wat ons toelaat om snel meer in te zetten op wat werkt en te schrappen wat niet werkt. We zien precies hoeveel leads zijn gegenereerd tegen welke kost.
  • Flexibel budget: De budgetten kunnen op ieder moment worden bijgestuurd op basis van resultaten of interne strategieën. Een enorm voordeel hiervan is het snel opschalen van efficiënte campagnes.
  • Snelle impact: In tegenstelling tot traditionele marketingmethoden kunnen Google Ads campagnes snel worden opgezet en aangepast, wat betekent dat we sneller kunnen beginnen.

Wij spendeerden al meer dan €1.000.000 in naam van klanten op Google

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We lichten dit graag even toe in een vrijblijvend gesprek.

"SEA is, door de gerichte targeting en de intentie van het prospect, het beste kanaal wanneer het gaat om kwalitatieve leads voor zowel B2B en B2C."